13.2.14

PRZETWORY Z postu: spaghetti z czosnkiem, grzybami i pomidorami


Użyj 5 czosnku 1 szklanka wyciśnięty z cytryny, 1 łyżeczka czarnego pieprzu 1 szklanka musztardy 500 g 500 g pieczarki pomidory z puszki, 4 łyżki oleju 3 cukinii, 1,5 kg spaghetti.

Przygotowanie:
Olej czosnek czysty smar i umieścić w folii aluminiowej w piekarniku, ciepło powoli do miękkości. Następnie umieścić w blenderze z sokiem z cytryny, musztardą i pieprzem i zrobić gęstą papkę. Cukinia pokrojone grzyby i olej nagrzewają się, a następnie włożyć pomidory i czosnek puree i niech gotować na wolnym ogniu przez 20 minut na małym ogniu.
Oddzielnie zrobić spaghetti, zagotować garnek wody z odrobiną oleju i soli. Po gotowane drenażu i wymieszać z pastą z czosnku.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz