15.2.14

Sałatka z wędzonej ryby


Buraki 3-4 szt. średnich ziemniaków - 4-5 sztuk średnich jaj - 2 szt. Onion - 1 szt. średnia Shad na 1-2 szt. środowisk solankowe, majonez. 

Przygotowanie.
Wiem, że ten przepis od mojej matki. Imatka przyjaciela Rosji, PTR tej sałatki jest typowy rosyjski Nowy Rok i Boże Narodzenie.
Gotować warzywa ( cebula się ) i jaj. Czyste i tarty ich przez. Makrela czystą skórę i kości (FFF jest łatwe, jeśli wcześniej cięcie w dwóch wzdłużnie bub). Daj jajka i tarty . Z ziemniaków umieścić mały sól cebula i olej, mały sekret , że sałatka nie wysycha. 
Po wszystkie warzywa są gotowane każda warstwa jest umieszczona na tabliczce: pierwsza warstwa ryb, ziemniaków i umieścić następujące z miejsca na miejsce trochę majonezu (PTR nie suszone) i buraki.
I położyć warstwę ryb, ziemniaków, jaj i odrobiną majonezu i górną warstwę (powyżej) będzie, że da buraki czerwone.
Kładzie większy majonez powyżej poziomu, formy dodatkami Mikołaja Little Boots.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz