12.2.14

Kotleciki jagnięce nadziewane



1 kawałek Lamb Chop
300 g noga wieprzowa
300 g wątroby jagnięcina
150 g wędzonego boczku
1 pęczek dymki
2 jajka
150 ml śmietany kremówki
sól
pieprz
tymianek
czosnek
smalec

Przygotować w ten sposób:
Lamb umyć i wytrzeć ręcznikiem kuchennym , aby usunąć nadmiar wody .
Carving kotlety jagnięce i przygotowuje ją , aby uzyskać koc mięsa , które można wypełnić później .
W patelni kurczaka w gorącym oleju .
ŚWIAT sekund posiekanej dymki .
Po tym, dodać boczek i posiekaną drobno owieczka wątrobę , jak i utrzymać utwardzania minut .
Pozostawić do ostygnięcia i dać im maszynki do mięsa z nogi wieprzowej .
Z tej mieszaniny dodać śmietanę , jajka, przyprawy i dobrze wymieszać .
Wypełnione mieszaniną kotlety jagnięce i metę prawakuchni dołączone do zachowania kształtu .
Doprawić solą i pieprzem i oczerniania śmietany.
Pieczone jagnię rolada wejść i zostawić około 60 minut na średnim ogniu , od czasu do czasu zraszania z sosem , który tworzy na patelni.




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz