Piersi 1 kg Turcja
250 g boczku
100 g boczku
2 cebule
150 g orzechów włoskich
250 g pieczarek
1 łyżka bułki tartej
4 ząbki czosnku
sól
pieprz
200 ml białego wina
Przygotować w ten sposób:
Dobry, czysty i umyć grzyby , wytrzyj
je ręcznikiem i napełnić je na małe kawałki .
Czyste i dobrze umyć cebulę , posiekane
je i umieścić je na jakości koce w dwóch łyżkach gorącej Ule .
Po coraz szklista dodać pieczarki i
pozwolić im być utrudnione ze sobą.
Zdjąć ciepła , ostudzić nieco , dodać
posiekane orzechy włoskie , czosnek, boczek i posiekany boczek i bułkę tartą .
Dokładnie umyć pierś indyka , ze skórą
czyszczenia , chciałbym wyciąć plasterki panierowane i bić je dobrze.
Doprawić solą i pieprzem i napełnić
farszem każdy kawałek z przeprowadzonej powyżej .
Prowadzony starannie i umieszczone w
podajniku , który można umieścić 100 ml wina, oleju, dwie łyżki i kubka wody .
Doprawić solą i pieprzem i dać je w
piekarniku przez 90 minut .
Mżawka rolkach z sosem na patelni
sporadycznie .
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz