2 kg jagnięciny
7 linki cebule
5 linków zielony czosnek
2 łyżki bulionu
1 łyżka octu
1/2 pęczek pietruszki
sól
pieprz
Przygotować w ten sposób:
Mycie ich jagnięcinę , odpowiednia
wielkość porcji kawałki i umieścić gotować w zimnej wodzie z odrobiną soli .
Po udzieleniu pierwszej gotować wodę
w temperaturze wrzenia zmiany mięsa.
Pozostawić mięsa do wrzenia ,
uważając, aby uzyskać pianę utworzoną na powierzchni.
Usturoil zielonej cebuli i umyć je
fret i dodać mięso po jego ugotowaniu.
Poczosnku i cebuli są gotowane ,
pasuje do smaku solą, pieprzem , octem i dać jeden miliard w jakiejś gorącej
żywności .
Dodać posiekaną natkę pietruszki i
pokrycie żywności Marut .
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz