11.2.14

Jeść jagnięcinę z ziołami


2 kg jagnięciny
7 linki cebule
5 linków zielony czosnek
2 łyżki bulionu
1 łyżka octu
1/2 pęczek pietruszki
sól
pieprz

Przygotować w ten sposób:
Mycie ich jagnięcinę , odpowiednia wielkość porcji kawałki i umieścić gotować w zimnej wodzie z odrobiną soli .
Po udzieleniu pierwszej gotować wodę w temperaturze wrzenia zmiany mięsa.
Pozostawić mięsa do wrzenia , uważając, aby uzyskać pianę utworzoną na powierzchni.
Usturoil zielonej cebuli i umyć je fret i dodać mięso po jego ugotowaniu.
Poczosnku i cebuli są gotowane , pasuje do smaku solą, pieprzem , octem i dać jeden miliard w jakiejś gorącej żywności .
Dodać posiekaną natkę pietruszki i pokrycie żywności Marut .




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz